Spise/Bar15 – hyggeligt nyt sted på Frederiksberg med lækker mad

Spise Bar Nr. 15

I mange år har jeg villet prøve Spise/Bar20 i Rantzausgade på Nørrebro, men jeg har bare aldrig nået forbi. Så da jeg hørte, at ejerne af Spise/Bar20 ville åbne et nyt sted på Frederiksberg – Spise/Bar15 – på Rolighedsvej, som nærmest er lige rundt om hjørnet. Perfekt. Så en lille halvanden uge efter de var åbnet, smuttede jeg forbi på en stille og rolig mandag.

Follow my blog with Bloglovin

Stille og rolig var det også på Spise/Bar15 – der sad kun en enkel, da jeg kom. Og mens jeg nød min mad, kom der en mand og satte sig i baren samt to kvinder og en mindre gruppe på 4 kom og nød noget mad. Så ikke den vildeste, mest spændende mandag aften for personalet. Men det kunne man på ingen måde mærke på den smilende og imødekommende tjener. Andre steder i København ville man godt kunne møde en knap så engageret tjener, hvis der ikke skete så meget en aften. Men ikke på Spise/Bar15. Super opmærksom og hjælpsom australsk tjener som også havde et pat tip til, hvor jeg skulle rejse hen i Thailand, da hun så, jeg sad og kiggede på forskellige hoteller i Thailand.

Maden, som bød på et par hovedretter samt flere små retter og et par desserter, lød virkelige lækre på papiret. Og heldigvis levede de to små retter, som jeg valgte, op til mine forventninger. Jeg var ikke super sulten, så jeg valgte deres rødbedetatar med peberrod og karse (65 kr.) og confiteret svinekæber med græskar og peberrod (80 kr.). Rødebedetatar havde jeg ikke prøvet før, men jeg elsker rødbeder – så det var lige mig. Svinekæber har jeg fået før, men det er lang tid siden, jeg har fået så velsmagende svinekæber. Og den tilhørende græskarpuré var super lækker. Mine to retter var spot on, og jeg skal helt sikkert tilbage og smage nogle af de andre små retter, som de på deres hjemmeside skriver, de fornyr månedligt.

Indretningen på Spise/Bar15 er hyggelig og indbydende med en cool bar, grå pudset vægge, et par fede runde træborde samt 2-mands og 4-mands borde, dæmpet lys og stearinlys på alle borde. Ikke meget på væggene – which I like. Og det der er der, passer perfekt ind i deres stil. De har en vinkælder samt et udvalg at cocktails, så du ved, at jeg helt sikkert vender tilbage. Dette kunne godt blive et nyt stamsted for mig. Time will tell.
Spise/Bar15

Med mig på Spise/Bar15 var mine nye New Balance X90 RLC – Goldrush/Castlerock, som jeg er tosset med. Fed model, cool farve og så sidder de perfekt på foden.
New Balance

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s