Husted’s Vin & Brød – JA TAK

husteds-marts-2018.png

Det er vigtigt at støtte op om det lokale, og det gør jeg gerne – især når det er et sted som Husted’s Vin & Brød. De har alt det, som jeg elsker – brød, kaffe, vin, øl og nu også pizza (fredage og lørdage). I de mange år, jeg har boet på Frederiksberg, har der ligget forskellige ting på hjørnet af Godthåbsvej 10 bl.a. Meyers. Jeg håber, Husted’s Vin & Brød er her for at blive i lang tid.

Follow my blog with Bloglovin

Det er vinkongen Kenn Husted, der står bag bageriet/vinbaren på Frederiksberg – og han står også bag Adendum, Bidendum, Falernum, Panzón, Props Coffee Shop, La Fabrica og Paté Paté. Der har jeg prøvet alle indtagen La Fabrica. Jeg har handlet en hel del i Husted Vin i Kødbyen, da de har min favorit vin – Kung Fu Girl. Den har de sørme også hos Husted’s Vin & Brød. Så du kan bande på, at jeg kommer til at sidde ved Husted’s vinduesfacade og nyde et glas koldt Kung Fu Girl i sommersolen. Måske en flaske 🙂

Hjørnelokalet er udnyttet fuldt ud med en disk bugnende af wienerbrød, som det første man ser, når man træder ind i lokalet. Reoler og hylder er pakket med lækre vine, Moritz øl, olivenolier samt importeret specialiteter såsom tun og muslinger på dåse eller lokale specialiteter såsom Bybi honning. Og ved vinduepartiet til højre for indgangen er brødet udstillet på bageplader på en stålvogn. Der er ikke mange borde – måske 3-4 mellemstore borde og et enkelt aflangt. Så det bliver godt, når sommeren (forhåbentlig) kommer, og man kan sidde udenfor. De er for nyligt begyndt at lave pizzaer fredag og lørdag aften, og jeg har dags dato testet 3 af deres 4 pizzaer. Virkelig lækre.

Jeg håber, at folk vil støtte op om Husted’s Vin & Brød, for de gør det virkelig godt. Samtidig har jeg ikke fået andet end super imødekommende og venlig service, som man desværre ikke får alle steder i København. Så næste gang du er forbi Godthåbsvej, så smut lige forbi Husted’s Vin & Brød – og skriv. Jeg er altid klar på et glas vin 🙂
Husted’s Vin & Brød

Med mig på Husted’s var mine cool New Balance W530 – White/Teal/Purple – jeg elsker bare disse sneakers og denne model. Forhåbentlig finder jeg i den nære fremtid endnu en fed farvekombination i 530’eren, for mit par er ved at være godt slidt.
New Balance

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s