COFFEE, FOOD & ART – all in one place

Craft

På denne flotte oktoberdag – min fødselsdag – fik jeg endelig prøvet Craft, som er en kaffebar på Gl. Kongevej. Men Craft er ikke kun en kaffebar. Bagerst i lokalet er der en keramik shop, og keramikken laves i et lille indbygget studie i kaffebaren – af Trine Fournais. Samtidig udstilles keramikken overalt i kaffebaren. Så Craft er mere end bare en kaffebar, og det er super fedt.

Follow my blog with Bloglovin

Indretningen i Craft, synes jeg, er ret cool – hvide vægge med forskellige typer vintage pærer, træborde og -bænke med brune læderhynder, sorte jern barstole samt små træhylder med Trine Fournais’ keramik. Hendes keramik bruges også som små plantepotter, der hænger på den hvide væg med planter i. Kaffedisken er bagerst i det aflange lokale, og overfor den er det lille keramik studie placeret. Der er et stort vinduesparti ind til studiet, så man kan kigge ind og se hvad Trine laver – super tjekket. Helt bagerst i lokalet ligger keramik shoppen med en masse fine ting, som man lige kan tjekke ud, mens man venter på sin kaffe. Very clever.

Bag disken i dag var en af indehaverne – Ruggero Catanoso, der er en super snaksalig og smilende fyr, som meget gerne vil fortælle om kaffen samt maden m.m. Nu kom jeg forbi Craft omkring frokosttid, så jeg startede med lidt frokost i form af en lækker linsesuppe med noget godt brød (65 kr.). Og da det var min fødselsdag, så skulle jeg da have en øl til maden – så jeg fik en italiensk øl, en Birra Moretti Baffo d’Oro (40 kr.). Efter maden snuppede jeg en cortado (30 kr.), og den var okay – ikke dårlig, men heller ikke super god. Jeg har tidligere fået en dobbelt cappuccino to-go hos Craft, og den var bedre. Så selvom cortadoen var lidt skuffende i dag, så vil jeg helt sikkert vende tilbage. For det er et super hyggeligt sted, og servicen er sød og venlig – så jeg tænker, at jeg bare skal snuppe en cappuccino næste gang.
Craft

I dag var mine super fede Asics Gel-Atlanis – Legion Blue/Legion Blue med mig rundt i Københavns gader. Blå himmel, blå sneaks – right? 😉
Asics

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s