Lille fredag på Petit Paté

Petit Pate

Torsdag havde jeg bare lyst til noget lækkert mad og et godt glas vin efter arbejde, så jeg smuttede forbi en lokal favorit – Petit Paté. Og det endte med at blive en super hyggelig aften, da jeg blev joinet af to venner, som jeg har lært at kende gennem min lokale favorit kaffebar, Godthåb & Kaffe.

Da Meyers, som lå der tidligere, lukkede, var jeg lidt trist – jeg var rigtig glad for deres brød m.m. Men jeg blev super glad, da jeg fandt ud af, at det var vinbaren Petit Paté, som skulle overtage adressen. Jeg har besøgt flere af deres andre restauranter såsom Paté Paté og Falernum, og det har været gode oplevelser. Siden Petit Paté åbnede i juli 2015, har jeg været der en del gange – nogle gange blot for at nyde et glas hvidvin i solen og andre gange for at nyde maden & vinen. En enkelt gang har servicen skuffet mig – de glemte vores mad m.m., men ellers har servicen været virkelig god. Personalet er søde og snakkesaglige, og maden har altid været god – selvom det måske ikke helt har levet op til beskrivelsen fra tjeneren. Det sidste skete i torsdags med vores desserter – de var gode, men de var ikke, hvad tjeneren havde beskrevet. Heldigvis levede risottoen (risotto med ærter, persille og urteolie – 115 kr.) op til forventningerne – den var lige, hvad jeg havde håbet og tænkt på hele dagen. Min go-to vn hos Petit Paté – og herhjemme – er altid den fantastiske Kung Fu Girl fra Charles Smith, Washington State (85 kr. pr. glas / 350 kr. for en flaske). Hvis du er til hvidvin – og hvem er ikke det – så gør dig selv den tjeneste og forkæl dig selv med et glas Kung Fu Girl. Udover det super cool navn, så er det en virkelig god vin.

Follow my blog with Bloglovin

Indretningen på Petit Paté er super hyggelig og vinbar-agtig. Det første, man ser ved indgangen, er to store vintønder, hvorved man kan sidde på nogle barstole og nyde et glas vin i solen. Du kan også sidde ved de lyseblå borde og stole langs deres vinduesfacade. Indenfor mødes du af et mørkt trægulv og hvide vægge, en lang træbar samt masser af træborde og -stole i forskellige størrelser. Alle steder, hvor der er plads til det på små hylder og i vindueskarme, står der vinflasker – væggen bagerst i lokalet er en stor vinreol. Super hyggeligt sted som jeg helt sikkert vil blive ved med støtte – we need more places like this in my hood.
Petit Paté

Efter at have haft en periode hvor jeg ikke har købt en masse nye sneaks – JA, det sker for mig – så har jeg taget revanche på det sidste. I denne uge købte jeg to SUPER fede sneaks – Reebok Club C 85 Indoor (Collegiate Burgundy/Riot Red/California Blue/White) og Nike Air Huarache Run Ultra GS (Wolf Grey). Jeg har længe ønsket mig et par Huarache, men jeg har alrdig helt fundet lige den rette farvekombination – indtil jeg stødte på denne grå version på Sneakerkids Copenhagen. Such a freaking cool sneak. Og den sidder perfekt på foden. Så er spørgsmålet bare, om jeg også behøver modellen i sort/hvid. So many sneaks, so little space.
Nike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s