Kaffe skal der til – godt der var en Riccos i nærheden

Riccos Kaffebar

Riccos Kaffebar i Istedgade var en af de første, rigtige kaffebarer, jeg stødte på, da jeg flyttede til Frederiksberg. Jeg mindes, at jeg i deres originale kaffebar i Istedgade for mange år siden bestilte en cappuccino – med minimælk. Før det var normalt at bede om. Det lod ejeren mig også vide, da han informerede mig om, at han kun lavede cappuccino med sødmælk. Okay så.

I dag har Riccos en hel del flere kaffebarer, og en af dem ligger på hjørnet af Rantzausgade og Gartnergade (kaffebaren skiftede i sommmeren 2016 navn til ShaBaz). Ikke lige et hjørne jeg kommer forbi så tit, og jeg glemmer nogle gange, at den ligger der – men tidligere på ugen bragte min gåtur mig forbi. En hyggelig kaffebar hvor man sidder på gamle skrivebordsstole i træ i et lokale med hvide vægge, grå paneler, cool retro samt designer lamper og et gammelt trægulv. Kaffebaren har flere større vinduespartier, hvor man bl.a. kan slænge sig i puderne på en lang bænk. Eller sidde på en mørkegrøn skrivebordsstol ved et langt bord, mens man kigger ud på dem, som sidder og nyder deres kaffe ved bordene udenfor. Der må være et meget velfungerende wifi, for der sad mange og arbejdede ved deres Macbooks, mens de nød en kop kaffe eller lidt frokost.

Follow my blog with Bloglovin

Jeg snuppede en cappuccino til ca. 40 kr., og den var udemærket – som jeg havde forventet. De havde også et stort udvalg af sandwich, kager m.m., men jeg var blot i kaffehumør. Den dag, jeg var forbi kaffebaren, var servicen god. Men det er ikke længe siden, jeg var forbi, hvor servicen var knap så god – der skulle den unge dame bag disken bare være blevet hjemme. Jeg siger ikke, at du skal storsmile konstant, når du er på arbejde. Men i et job hvor du servicerer folk face-to-face, der bliver du bare nødt til at smile lidt – også selvom du måske har en dårlig dag eller bare hellere ville være ude i solen sammen med alle de andre. Hvis man vil have en fantastisk sød og smilende service samt virkelig god kaffe, så skal man tage forbi Godthåb & Kaffe på Frederiksberg – min nye go-to kaffebar, når jeg skal have mit kaffefix. På trods af den svingende service på Riccos, så ender jeg der nok igen en anden dag, for jeg vil gerne prøve nogle af deres sandwich.
Riccos

Jeg var på gaden med mine Nike Air Max Thea “multi-color print” sneakers, som min bror og hans kæreste tog med hjem til mig fra USA. Derfor har jeg heller ikke set andre gå med dem herhjemme – en ting som jeg er godt tilfreds med. Men nu er det snart tid til et par nye sneaks – jeg er sgu ved at få abstinenser.
Nike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s