Kaffe til 12 kr. i København – det måtte jeg bare prøve

kaffix

Når jeg nu har ferie, så kan jeg jo passende besøge nye steder – og et af de nye steder er Kaffix (stedet har skiftet navn til Zaggi Coffee), lige ved Dronning Louises Bro. En lille, ny kaffebar hvor kaffe koster 12 kr. (nyt navn og ny pris på 15. kr.) – faktisk koster alt 12 kr. Sandwich, kager, kaffe, sodavand – 12 kr. stykket. I København hvor kaffen – de fleste steder – er dyr men ikke nødvendigvis god samtidig, så lød det simpelthen for godt til at være sandt i mine øre. Så det måtte jeg teste.

Når man tænker på, at min cappuccino – samt alt andet slags kaffe – kun koster 12 kr., som var jeg positivt overrasket. Det var en god kop kaffe og leveret meget hurtigt. Den 27-årige Jonathan Zagouri, der står bag kaffebaren, har lavet et sted, alle har råd til. Også københavnere med få penge og familier, der normalt ikke har råd til at tage på café. Og jeg må sige, at det ser ud til, at han har ramt plet. I de 10-15 minutter, som jeg sad i kaffebaren, strømmede det ind med folk. Og der var en lang kø, da jeg gik.

Follow my blog with Bloglovin

Det er en lidt skrabet/simpel indretning – hvide vægge uden meget på dem, lidt sorte borde og stole samt en disk og nogle borde udenfor. Men det gør ikke så meget, da kaffebaren ligger så tæt på Dronning Louises Bro og søerne, hvor de fleste tager kaffen med hen til. De har dog langs den ene væg og ved vinduet de cool designerstole ADAM – samme stol har jeg herhjemme. Og de er et super cool indlæg.

Jeg vil helt sikkert svinge forbi Kaffix en anden gang og snuppe en kaffe to-go eller sætte mig på en ADAM stol ved vinduet, for deres 12 kr. kaffe er lige så god hvis ikke bedre end de fleste dyre kopper kaffe man kan få på diverse caféer i København.
Kaffix

Nu var det en varm sommerdag, så jeg havde det varmt i mine nye cool adidas Originals ZX Flux Slip On – white/core black/off white. Men de var med på gaden i dag, da jeg gik en længere tur rundt i Københavns gader. Så de og jeg måtte klare varmen sammen.
Adidas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s