LêLê – stadig et af mine favoritsteder

LêLê

Da jeg flyttede til Frederiksberg for lidt over 10 år siden, blev jeg ret hurtig introduceret til LêLê Gadekøkken af en veninde. Dengang havde de fire Lê-søskende kun det lille lokale på Vesterbrogade 56, som var super populært og folk stod i kø for at sidde tæt pakket på bænke ved langborde og smage deres lækre mad.

I dag har LêLê-imperiet vokset sig noget større, men maden er stadig fantastisk. I 2006 åbnede den store Restaurant LêLê 100 meter længere nede ad Vesterbrogade, og det lille originale LêLê Gadekøkken blev til et af deres nu tre Street Kitchens – de to andre ligger på Østerbro og ved Rådhuspladsen. Men LêLê Street Kitchen på Vesterbrogade 56 har altid været mit favoritsted – så der måtte jeg da forbi i dag, da jeg cravede lidt vietnamesisk mad.

Follow my blog with Bloglovin

Jeg har smagt de fleste ting på deres menukort, for på 10 år har jeg altså nået forbi MANGE gange. Deres rispapir ruller med forskellige fyld er altid et hit og det samme er deres wontons, men jeg tog i dag min absolutte favorit – risnudelsalat med vietnamesiske ruller. Retten består af stegte ruller af rispapir med kalkun, krabbekød, rejer & grøntsager på risnudler, romainesalat, mynte, bønnespirer, agurker, syltede grøntsager, chili, ristede peanuts & fiske dipsauce. MUMS!

Der er stadig et enkelt langbord tilbage med to tilhørende bænke, men ellers er der små højborde/-stole samt siddepladser ved de to store vinduer. De lyseblå vægge lyser lokalet op, og den ene bagvæg med vietnamesiske lækkerier kan friste de fleste. Hvis du ikke har prøvet LêLê endnu – restauranten eller en af de tre street kitchens – så se at komme afsted. Du vil ikke fortryde det.
LêLê

Med på gaden i dag var mine Nike Air Max 1 – Canyon Grey/Dusty Grey-Volt-Sail. Jeg får desværre ikke gået så meget med disse par sneakers, som jeg ville ønske – de skal jo passe til tøjet. Og den neongule farve på skoen passer altså bare ikke til alt. Men det er et par fede sneakers med fede detaljer.
Nike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s