My NEIGHBOURHOOD? I’m not sure…

Neighbourhood

Jeg har længe villet prøve pizzastedet NEIGHBOURHOOD i Istedgade, da jeg har læst gode ting om stedet og set deres lækre pizzaer – så mine forventninger var høje. Mine forventninger kombineret med prisen på en pizza (135 kr.), så forventede jeg noget ud over det sædvanlige. Ingredienser som Røde Kristian ost, koriander, rosmarin og timian stegt græskar, friske figner og stærk pølse fraHolbæk Slagtergård tegnede også godt, men jeg må erkende, at min PUMPKIN SAUSAGE pizza ikke levede op til mine forventninger og hypen.

Min veninde, som fik en CORIANDER CHICKEN pizza – og jeg havde forventet mere smag i pizzaen. Don’t get me wrong – pizzaen var udemærket, men til den pris og med de ingredienser vil jeg have mere end udemærket. Jeg har fået bedre pizzaer på Gorm’s og Mother. Deres NEIGHBOURHOOD BREW (55 kr.) derimod var en virkelig god pilsner – og god til pizza.

Follow my blog with Bloglovin

Indretningen var super cool og levede 100% op til mine forventinger. En rå/rustik indretning med afpudset grå vægge og træborde/-stole. Udover store hvide bloklys på bordene var der også 3 slags olier – hvidløg, chili og ekstra chili samt en træboks med bestik, servietter og pizzaskærer. Virkelig cool og indbydende indretning.

Hvis jeg skulle kigge forbi NEIGHBOURHOOD en anden gang, vil det ikke være for deres pizzaer men for at hænge ud i deres bar og drikke en kold NEIGHBOURHOOD BREW eller prøve en af deres cocktails.
NEIGHBOURHOOD

Med mig på NEIGHBOURHOOD denne aften – udover min veninde Sofie – var mine Nike Air Max Thea “multi-color print” sneakers. Helt klart et af mine favoritpar, som min bror og hans kæreste tog med hjem fra New York sidste år.
Nike

One comment

  1. Gitte Tofte · maj 30, 2015

    Nu har jeg lyst til pizza …

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s