Grüezi sneakers!

Titolo

Jeg har en veninde, som bor i Schweiz og har gjort det i mange år. Derfor har jeg været så heldig at besøge hende mange gange bl.a. i Bern og også i Zürich, hvor hun bor nu med sin familie.

Ved et af mine tidligere besøg i Zürich opdagede jeg den fantastiske sneakers shop – Titolo. Så da jeg ind over Kr. Himmelfartsweekenden besøgte min veninde, så måtte jeg da lige et smut forbi denne drøm af en sneakers shop – et must for en sneakers lover som mig.

Follow my blog with Bloglovin

Titolo
Sneakers i alle mærker pryder butikkens vægge, og man fristes hvor end man kigger hen. Til min store ærgrelse fandt jeg denne gang ikke et par sneakers, som jeg bare ikke kunne leve uden – for de skal jo også passe ind i samlingen. Men du kan være sikker på, at næste gang jeg er i Zürich, så skal jeg forbi Titolo igen og lade mig friste. Og er du en sneakers lover som mig, så gør dig selv den tjeneste at gøre det samme – hvis du skulle komme forbi Zürich.
Titolo

Med mig i Zürich var mit seneste indkøb – mine University Red Nike Jordan Eclipse med et snært af sort – købt i Paris i april. Et fantastisk par sneakers og nok det bedste fit jeg nogensinde har haft.
Nike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s