KAFFE i Istedgade

KAFFE

I Istedgade ligger den lille, bitte – men super hyggelige – kaffebiks KAFFE, som serverer en billig kop kaffe (27 kr. for en cappuccino) – og så smager den sgu også godt.

Den specielle indretning kan kort beskrives med ordet TRÆ. Over det hele er der brugt træ – specialdesignet træhylder, træborde og træstole. Og på kaffebaren og væggene er der opsat trælister/-stykker – som er med til at fuldende det unikke look. På væggene hænger der også forskellig kunst – gerne udstillet af KAFFEs stamgæster.

Follow my blog with Bloglovin

At det ikke er en helt almindelig kaffebar bliver endnu mere tydelig ved deres Tegneaften Workshop og Perleplade Workshop – noget der må prøves en dag.

De har for nyligt fået et fint lille udeområde med stole, bænke og borde, som lægger op til hygge i sommersolen. Og med Malbeck Vinbar skråt overfor KAFFE, ved jeg godt, hvor noget af min sommer skal nydes.
KAFFE

Mine sneakers for dagen var mine Nike Air Vortex Vintage Fade – Hyper Blue/Pink Force – som knirker lidt når jeg går. Men jeg elsker dem stadig.
Nike

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s