Ostekage – på den fede måde

bertel cheesecake

Bertels Kager på Falkoner Allé 54 er på ingen måde et nyt sted, men er du til cheesecake – som jeg har lært jeg er – så er det et must at besøge. Udover salonen på Frederiksberg har de også en salon i Kompagnistrædet, hvis du skulle være et smut på Strøget.

Begge saloner serverer cheesecake i mange lækre variationer såsom lakrids, Oreos, lemon meringue, irish coffee, keylime m.m. Og skulle man have plads til mere, så er der også en udemærket tapas – jeg har dog aldrig kunne klare begge ting på samme dag.

Follow my blog with Bloglovin

I dag besøgte jeg salonen på Frederiksberg med to af mine kollegaer and fellow cheesecake lovers, hvoraf den ene er blogger på The Bookworm’s Closet. Jeg prøvede deres blueberry cheesecake, mens mine kollegaer prøvede keylime og spring cheesecakes – og så købte vi et fjerde stykke til deling. En cookie cheesecake – som nok var lidt overkill. Ingen af dem skuffede – men min favorit forbliver nu deres karamel og peanutbutter version. Og lakrids versionen kan man heller ikke gå galt i byen med.

Så er du til cheesecake, er Bertels et must. Og har du aldrig smagt cheesecake, så er Bertels det helt rigtige sted at springe ud i det. Og nej – det smager ikke af ost.
bertelskager.dk

Mine sneakers for dagen var en af mine favoritter – mine Adidas Adistar Racer Dark Indigo – som har været med mig rundt i København mange gange.
www.adidas.dk

2 comments

 1. Gitte Tofte · april 23, 2015

  Det var fantastisk!
  PS: Har først lagt mærke til dine fede sokker nu! SÅ cool!

  Like

 2. Louise · april 23, 2015

  Yes it was, Gitte – og de skulle da bare vises frem 🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s